En praktisk oversikt over steder og tjenester

Få bedriften din til å vokse med Nicelocal
20 millioner personer som er klar til å bruke penger, besøker Nicelocal hver måned for å velge de beste bedriftene. Få dem til å velge deg
Finn ut mer
Alle bedrifter med vurderinger og anmeldelser
i Trondheim
Recent reviews
Maddy C.
8 kan 2023
I highly recommend Trondheim Treservice for all of your tree care needs. They are knowledgeable, experienced, and dedicated to providing the highest level of service possible. If you're looking for a reliable and trustworthy tree service company, look no further than Trondheim Tree Service.
4.3
4 anmeldelser
Markus
22 april 2023
Fint sted med gode maskiner.
5
1 anmeldelse
Marius
17 april 2023
Ble møtt på Nano detailing Trondheim av daglig leder som kom med forslag for å bevare lakk og ny bil følelsen. Min Etron fikk ppf behandling på utsatte steder samt keramisk coating. Arbeidet ble utført til avtalt tid og resultatet ble strålende! Tusen takk for god service!
2.3
3 anmeldelser
Henri C.
30 mars 2023
Styr unna unna!! Etter stjern renhold hadde vært her så det helt urørt ut. Vi måtte jobbe for å få tak i ett annet firma som måtte vaske etter de. De sa at det ikke var første gang de har rengjort etter dette firmaet. Meget skuffet.
4.2
1 anmeldelse
Stefan O.
19 februar 2023
Jeg ble betjent av hyggelig personal, vennlig, hjelpsom, men ikke for pågående. Det var første gang jeg handlet i City Syd, men jeg har også positive erfaringer fra andre filialer i flere år. Kan anbefales.
Er du en bedriftseier?
Oppdater bedriftsinformasjonen, deriblant åpningstider, betalingsalternativer og mer